Mediation in Almere: vind de mediator die bij je past

Mediators in Almere voor elke conflictsituatie

Verschillende meningen of onenigheden kunnen leiden tot vervelende conflictsituaties. Zit je in een dergelijke situatie en ben je op zoek naar een snelle en effectieve oplossing? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Almere en omgeving je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Almere is de grootste stad van de provincie Flevoland en is de achtste stad van Nederland wanneer we kijken naar het inwonertal. In een stad met een dergelijke bevolking, waar huwelijken worden gesloten en handel wordt gedreven, kunnen conflictsituaties ontstaan. De mediators van Blue Sky staan voor je klaar om dergelijke situaties op een snelle en relatief goedkope manier op te lossen.

Hoe verloopt een mediationtraject in Almere?

Bij Blue Sky mediators bemiddelt een mediator tussen partijen om op deze manier een oplossing tot stand te brengen waarin beide partijen zich kunnen vinden. De mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats worden afgesproken zodat hij of zij ondersteunt in de verbetering van de communicatie tussen beiden. Via deze weg wordt op een creatieve manier een oplossing gevonden die gericht is op de belangen van beide groepen. Vervolgens worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst die door beide partijen wordt ondertekend.

Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

Lily Dekker

Na mediation kunt u weer ademhalen!
Meer


Anne Marie Weijers

On Speaking Terms
Meer


Marjolijn Jakobs-Hiemstra

Make you both feel good
Meer


Jeroen Ketelaars

Liever één Mediator, dan twee vechtende advocaten!
Meer


Petra Schmitz

Aandacht voor een probleem leidt naar oplossingen
Meer


Arletta de Bis Hulleman

Niemand is iemand zonder iemand, samen sterk
Meer


Margriet Maris

Je hoeft je niet te verstoppen, ben jezelf
Meer


Maaike Grauwmeijer

Alles met als doel dat partijen weer verder kunnen
Meer


Marc de Rooy

Respect voor ieders belang!
Meer


Chris van Gompel

Mediation met verstand en gevoel!
Meer


Emmy van Ekelen

De belangen van de kinderen staan centraal.
Meer