Mediation in Almere: vind de mediator die bij je past

Mediators in Almere voor elke conflictsituatie

Verschillende meningen of onenigheden kunnen leiden tot vervelende conflictsituaties. Zit je in een dergelijke situatie en ben je op zoek naar een snelle en effectieve oplossing? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Almere en omgeving je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Almere is de grootste stad van de provincie Flevoland en is de achtste stad van Nederland wanneer we kijken naar het inwonertal. In een stad met een dergelijke bevolking, waar huwelijken worden gesloten en handel wordt gedreven, kunnen conflictsituaties ontstaan. De mediators van Blue Sky staan voor je klaar om dergelijke situaties op een snelle en relatief goedkope manier op te lossen.

Hoe verloopt een mediationtraject in Almere?

Bij Blue Sky mediators bemiddelt een mediator tussen partijen om op deze manier een oplossing tot stand te brengen waarin beide partijen zich kunnen vinden. De mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats worden afgesproken zodat hij of zij ondersteunt in de verbetering van de communicatie tussen beiden. Via deze weg wordt op een creatieve manier een oplossing gevonden die gericht is op de belangen van beide groepen. Vervolgens worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst die door beide partijen wordt ondertekend.

Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

Renske ViseeMandy van den BreemerMarieke ZonMarlies van der PuttenKrisja AbelmanInge VerschuurWay Ying LeeJacques LeerssenChiel van PraagPetra van den BogaardArletta de Bis Hulleman

Niemand is iemand zonder iemand, samen sterk
Meer


Gert-jan den BestenSongul AkkayaMargo van EijckAngelique van Zuilen-van OostrumClaudia van DrielCasper van der VeldeMark BoumaAd van LuijtBetty OegemaSylvia CoxMax Rens

Respectvol en modern, met traditionele kwaliteit
Meer


Anniek DrenthOlga HendriksenJohn Kostermans