Mediation in Amersfoort: vind de mediator die bij je past

Verschillende meningen of onenigheden kunnen leiden tot vervelende conflictsituaties. Zit je in een dergelijke situatie en ben je op zoek naar een snelle en effectieve oplossing? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Amersfoort en omgeving je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Amersfoort is de tweede stad van de provincie Utrecht en de vijftiende stad van Nederland wanneer we kijken het bewonersaantal. In een dergelijke stad wordt zakengedaan en worden relaties aangegaan en hierdoor bestaat de kans dat zakelijk conflicten, echtscheidingen of andere relationele conflicten ontstaan. In zulke gevallen staan de mediators van Blue Sky altijd voor je klaar om deze snel en relatief goedkoop op te lossen.

Hoe verloopt een mediationtraject in Amersfoort?

Bij mediation lossen gezamenlijke partijen zelf een conflict op met behulp van een onafhankelijke mediator. De mediator fungeert als bemiddelaar en hij of zij is erop gericht om beide partijen tot afspraken te laten komen. Een mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats afspreken. De gemaakte afspraken worden door de mediator in een vaststellingsovereenkomst vastgelegd die vervolgens door beide partijen ondertekend wordt.

Indien je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

Betty OegemaClaudia van DrielMargo van EijckAd van LuijtMarianne ZeijlemakerAngelique van Zuilen-van OostrumAnniek DrenthPeter van der HamJoost BlauwWillem HustinxKrisja AbelmanMarja AslanderYolande de BestAdri StaalWay Ying LeeJacques LeerssenJolanda ElferinkInge VerschuurBert VosMarjolijn Jakobs-Hiemstra

Make you both feel good
Meer


Daniella DistelbrinkMarieke ZonEvi WeilandMandy van den BreemerAnnelies Colenbrander