Foto sylvia cox blue sky

Lees meer over mediator Sylvia

het conflict voorbij.....

Mediation is een prachtig vak. Conflicten oplossen door mensen de mogelijkheid te bieden om écht naar elkaar te luisteren, hun échte belangen op tafel te leggen en samen de beste oplossing te vinden.

Mediation is toekomstgericht: hoe gaan jullie verder in de toekomst? Wat heb je van de ander nodig om verder te kunnen? Wat kun jij die ander bieden om aan zijn of haar belangen tegemoet te komen?

Bij Echtscheidingsmediation staat het belang van de kinderen voorop. In het Ouderschapsplan en het Echtscheidingsconvenant leggen jullie vast hoe jullie na de scheiding de rol van ouder gaan invullen en hoe ieder van jullie weer een eigen toekomst kan opbouwen.

Bij Arbeidsconflicten kan mediation de weg zijn om weer samen verder te kunnen, of op een goede manier afscheid van elkaar te kunnen nemen.

Door mijn jarenlange ervaring in verschillende maatschappelijke functies kan ik mensen snel en goed (door)zien waardoor het in slechts een paar gesprekken duidelijk wordt waar het écht om gaat.

Een mediation afsluiten met een overeenkomst waarbij alle partijen tevreden over de uitkomst zijn, en het conflict achter zich kunnen laten is mijn diepste motivatie om dit prachtige vak uit te oefenen.

Sylvia Cox Mediation
  • - Brede ervaring in conflictbemiddeling
  • - Authentieke betrokkenheid
  • - Snel tot de kern van het conflict komen
  • - Betrouwbaar
  • Werkwijze: lees verder

Sylvia is gespecialiseerd in

Arbeidsmediation
Echtscheidingsmediation
Familiemediation

Neem contact op

Terug naar overzicht