Mediation in Apeldoorn: vind de mediator die bij je past

Mediators in Apeldoorn voor alle relationele conflicten

Verschillende meningen of onenigheden kunnen leiden tot vervelende conflictsituaties. Zit je in een dergelijke situatie en ben je op zoek naar een snelle en effectieve oplossing? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Apeldoorn en omgeving je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Apeldoorn is een stad in de provincie Gelderland en is de elfde stad van Nederland wanneer we kijken naar het inwoneraantal. Daarnaast is deze stad een onderdeel van de stedendriehoek waardoor verschillende relaties met andere gemeenten aangegaan worden. Wanneer zulke relaties worden gesloten bestaat de kans dat zakelijke conflicten en samenwerkingsconflicten ontstaan. De mediators van Blue Sky staan bij dergelijke situaties voor je klaar om deze op een efficiënte, effectieve en goedkope manier op te lossen.

Hoe gaat een mediationtraject in Apeldoorn in zijn werk?

Mediation of conflictbemiddeling is een interventie van een mediator om twee partijen die een conflict met elkaar hebben te ondersteunen in de communicatie ten einde onderling tot een oplossing te komen. Een mediator is in staat om naar je toe te komen of om af te spreken op een neutrale plaats. De gemaakte afspraken worden door de mediator in een vaststellingsovereenkomst opgenomen waarna deze door beide partijen wordt ondertekend.

Wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met een van de mediators op onze pagina.

Arletta de Bis Hulleman

Niemand is iemand zonder iemand, samen sterk
Meer


Anne Marie Weijers

On Speaking Terms
Meer


Marjolijn Jakobs-Hiemstra

Make you both feel good
Meer


Maaike Grauwmeijer

Alles met als doel dat partijen weer verder kunnen
Meer


Petra Schmitz

Aandacht voor een probleem leidt naar oplossingen
Meer


Emmy van Ekelen

De belangen van de kinderen staan centraal.
Meer


Marc de Rooy

Respect voor ieders belang!
Meer


Chris van Gompel

Mediation met verstand en gevoel!
Meer


Lily Dekker

Na mediation kunt u weer ademhalen!
Meer