Mediation in Apeldoorn: vind de mediator die bij je past

Mediators in Apeldoorn voor alle relationele conflicten

Verschillende meningen of onenigheden kunnen leiden tot vervelende conflictsituaties. Zit je in een dergelijke situatie en ben je op zoek naar een snelle en effectieve oplossing? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Apeldoorn en omgeving je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Apeldoorn is een stad in de provincie Gelderland en is de elfde stad van Nederland wanneer we kijken naar het inwoneraantal. Daarnaast is deze stad een onderdeel van de stedendriehoek waardoor verschillende relaties met andere gemeenten aangegaan worden. Wanneer zulke relaties worden gesloten bestaat de kans dat zakelijke conflicten en samenwerkingsconflicten ontstaan. De mediators van Blue Sky staan bij dergelijke situaties voor je klaar om deze op een efficiënte, effectieve en goedkope manier op te lossen.

Hoe gaat een mediationtraject in Apeldoorn in zijn werk?

Mediation of conflictbemiddeling is een interventie van een mediator om twee partijen die een conflict met elkaar hebben te ondersteunen in de communicatie ten einde onderling tot een oplossing te komen. Een mediator is in staat om naar je toe te komen of om af te spreken op een neutrale plaats. De gemaakte afspraken worden door de mediator in een vaststellingsovereenkomst opgenomen waarna deze door beide partijen wordt ondertekend.

Wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met een van de mediators op onze pagina.

Mike & Petra LapPeter WescheCaroline EggermontFrank ZuijdwegMaud GroenbergHans FibbeJeroen BartelsBolwerk advocatenDominique HellekampManuela Lammerse- de LaterJacqueline Hermsen

"Alles komt goed" en dat gun ik iedereen.
Meer


Leo SpaansNico WiggersRonald HagénusCor HazekampRoelof HovingMonique WakelkampYolande de BestAdri StaalLiesbeth Merkx-MelchersHanneke SchinkelElise JanssenRon WillemsRenata VermeulenWim Bramel