Mike en petra lap

Lees meer over mediator Mike & Petra

***Het leven is te kort om lang ruzie te maken!***

Bij Peppermediator krijgt u 2 mediators voor de prijs van 1!
Wij werken als duo altijd samen aan onze zaken, op de achtergrond als sparringpartner, maar ook "aan tafel" indien nodig. Dat maakt voor de prijs niet uit. Dit doen wij omdat wij streven naar optimale oplossingen voor partijen die bovendien duurzaam zijn. Bij ons geen quick-fix of hit-and-run aanpak. Wij nemen alle tijd en zijn er voor u. Kwaliteit boven alles. We zijn beiden Mfn-gecertificeerd en hebben veel aanvullende opleidingen gevolgd, dit naast onze lange ervaring in het bedrijfsleven waarin we altijd functies hebben gehad waarin we werkten met mensen en problemen.

We behandelen jaarlijks ruim 80 mediations. Een groot deel daarvan betreft echtscheidingen, daar zit onze specialisatie. Bij een echtscheiding werken we samen met Zorgeloosch Scheiden. Samen met 40 andere mediators, juridische en financieel adviseurs is er geen echtscheiding die we niet goed kunnen begeleiden. Wij regelen voor u; echtscheidingsconvenant, ouderschapsplan, berekening kinder- en partneralimentatie en we dienen de stukken in bij rechtbank. Wij kunnen u eventueel ook voorzien van hypotheekadvies.

Daarbij zijn we erkend door de Raad voor de Rechtsbijstand. Dat betekent dat mensen met onvoldoende inkomen in aanmerking kunnen komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. In die gevallen kunnen wij uw scheiding vrijwel kosteloos voor u regelen.

Meer weten? Gewoon even bellen of mailen!

Peppermediator: de kracht van gebundelde kennis en ervaring
  • Wij zijn een op elkaar ingespeeld mediators-duo, gebundelde kennis en ervaring!
  • Wij hebben veel ervaring, vooral in echtscheidingen
  • Wij nemen alle tijd voor uw zaak met veel aandacht voor mens en emotie
  • Wij hanteren zeer aantrekkelijke tarieven!
  • Werkwijze: lees verder

Mike & Petra is gespecialiseerd in

Arbeidsmediation
Echtscheidingsmediation
Familiemediation

Neem contact op

Terug naar overzicht