Lees meer over mediator Julia

Hóe je kijkt maakt wát je ziet! Geeft perspectief

Heb je op dit moment te maken met een (dreigend) conflict? Je zit vast omdat er al teveel is gebeurd. Emoties lopen hoog op ook al is dat niet altijd te zien. Je ervaart hoe verschillend mensen dan kunnen zijn.

Mijn passie en ervaring om "het verschil te maken bij mensen" ligt vooral in het oplossen van het conflict door beide partijen mee te nemen in het wenkend perspectief: Hoe ziet jouw wereld eruit als het conflict is opgelost en hoe kun je dit bereiken.

Hóe je kijkt, maakt wát je ziet. Een bredere wijze van kijken ervaar je in mijn mediationgesprekken. Laat je verrassen door de kansen die hieruit ontstaan.

Achtergrond en ervaring.
In diverse functies in het bedrijfsleven heb ik in het verleden ervaring opgedaan in verandermanagement, cultuurverandering en reorganisaties. Afgestudeerd- en werkzaam als Professioneel Begeleider. (Begeleiding van het individu die zich wil professionaliseren als dienstverlener). Deze kennis en ervaring zet ik in als Mediator met specialisatie Arbeids/business conflict en conflicten in de familie. Kennis en ervaring gebundeld geeft kracht. Zie ook de certificeringen op mijn website.

Door het conflict te vermijden omwille van de lieve vrede, start je het gevecht in jezelf
  • Resultaat-oplossingsgericht
  • Pragmatisch/no-nonsense
  • Mensgericht met oprechte interesse
  • Ervaring in het bedrijfsleven
  • Werkwijze: lees verder

Julia is gespecialiseerd in

Arbeidsmediation
Familiemediation
Zakelijke mediation (Businessmediation)

Neem contact op

Terug naar overzicht