Lees meer over mediator Raike

INzicht.

Mediation bij Raike de Boer

In het mediationtraject begeleid ik jullie naar een omgeving waarin onbewuste en soms onverwerkte emoties zichtbaar worden. Daarmee krijg je inzicht in jouw wensen, belangen en gevoelens en daardoor meer inzicht in jezelf, maar ook in de ander. Het is niet altijd makkelijk en soms hard werken, maar het resultaat is altijd mooi: in vrijheid je wensen, in overleg met de ander, omzetten in oplossingen en afspraken. Via tijdelijke disharmonie naar harmonie. In feite verbind je je hoofd met je hart of andersom. Daarbij fungeer ik als emotionele en juridische katalysator met als doel dat jullie als toekomstige ex-partners juridische en praktische knopen kunnen doorhakken en, als er kinderen zijn, je als ouders van jullie kinderen met elkaar verder kunnen.

Met medation voorkom je een langdurige en dure rechtbankprocedure. De oplossing is vaak creatiever en levert vaak een breder draagvlak op en een betere verstandhouding voor op de langere termijn, dan als de rechter een beslissing neemt.

Als advocaat-mediator kan ik jullie volledige echtscheidingsprocedure afwikkelen, dus inclusief het traject bij de rechtbank.

Ik zie uit naar onze samenwerking!


Raike is gespecialiseerd in

Echtscheidingsmediation
Familiemediation

Neem contact op

Terug naar overzicht