08-07-2018

Een nieuw concept: Scheidingsplatform (SEJH)

Het Scheidingsplatform heeft een uniek concept uitgewerkt waar mediators en financieel specialisten samenwerken. Het Scheidingsplatform geeft voor dit concept een opleiding aan mediators, scheidingsspecalisten en financieel specialisten.

De klant van Scheidenenjehypotheek.nl worden benaderd op onderstaande wijze. Ze treffen een samenwerkend gespecialiseerd team aan van een financieel adviseur en een familie mediator.

De tekst waarmee de klant benaderd wordt luidt:

“Welkom bij Scheiden en je Hypotheek. Heel graag leg ik u kort uit wat onze dienstverlening inhoudt. Bent u van plan uit elkaar te gaan? Of ligt u momenteel al in een scheiding met uw partner? Wellicht is onze werkwijze dan wat u nu nodig heeft. Bij een scheiding komt veel kijken. Heel graag nemen wij zorgen uit uw handen en gaan wij voor succesvolle en gegronde afspraken, financiele rust en aandacht voor de kinderen binnen de scheiding. De scheiding wordt bij ons van A tot Z besproken, zorgvuldig geregeld en afgehandeld.

Indien u een hypotheek hebt, bent u hier aan het juiste adres. Indien er ook kinderen betrokken zijn bij uw scheiding, hebben wij ook daar de juiste werkwijze voor, uiteraard als mogelijkheid. Het belangrijkste is dat u en uw partner er samen willen uitkomen, met duidelijke afspraken met elkaar. Ook indien u al uit elkaar bent maar dit nog moet formaliseren, kunt u bij ons terecht.

Het gehele scheidingsproces willen wij zo voorspoedig mogelijk voor u laten verlopen. Dit doen wij vakkundig, wij zien onze dienstverlening uitsluitend als maatwerk. Iedereen is namelijk anders en een ieder heeft recht op een eigen scheiding. Aan het einde van het proces kunt u zich beiden gaan richten op de toekomst doordat wij zorgen voor rust, stabiliteit en afspraken waar u beiden achter kunnen staan.

Wij bieden deze unieke dienstverlening aan op verschillende plekken in Nederland. Drie verschillende pakketten staan centraal voor onze dienstverlening. De basisgedachte is en blijft dat u en uw partner zonder zorgen kunnen scheiden. Daarom bieden wij altijd persoonlijke begeleiding in het gehele proces en leveren wij de financiële berekeningen op maat. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor het pakket waarbij de ouderschapsregeling ook wordt opgemaakt, hierbij kunnen ook de kinderen vrijblijvend worden gesproken en betrokken. Het totaalpakket is het zogeheten zonder zorgen samen snel scheiden, waarbij de gehele hypotheekaanvraag ook zal worden afgewikkeld, en wordt samenwerkt met een financieel adviseur, die alle bescheiden hypotheek wordt verzorgd, maar maximaal aansluit bij u en het te volgen scheidingsproces.”

De opleiding wordt gegeven door AMV -opleidingen, een van de aangesloten Blue Sky Mediators. Deelnemers komen na deelname in aanmerking voor de leads gegenereerd vanuit www.scheidenenjehypotheek.nl (SEJH). Het scheidingsplatform heeft Blue Sky Mediators benaderd voor een samenwerking die voor onze aangesloten mediators een aanzienlijke meerwaarde kan betekenen. Het eerste voordeel voor de aangesloten mediators van Blue Sky bestaat uit een gereduceerd tarief voor het volgen van deze opleiding. Daarnaast komen zij tegen een gereduceerd maandelijks tarief in aanmerking voor de leads.

Kosten deelnemer Blue Sky Mediators:

Om met SEJH mee te doen dient men een 2 daagse opleiding SamenSnelScheiden te volgen bij AMV

 • Normale kosten hiervoor € 375,00, als deelnemer Blue Sky Mediator € 300,00.

 • Na opleiding op website SEJH voor € 25,00* per maand (standaard € 50,00).

 • Elke lead vanuit de website € 100,00 (koud) of € 200,00*. (eerste contact door SEJH, echte afspraak)
 • *= alle bedragen exclusief BTW

  Ben je geïnteresseerd om deel te nemen in dit netwerk voor Zonder Zorgen Samen Snel Scheiden?
  Op 03-08 en 06-08 vinden de introductiedagen plaats.
  Neem vrijblijvend contact op met Erik Baijens 085-8884888.

  Sejh