Mfn logo

05-02-2018

Voorjaarsevent 2018 zeer geslaagd

Op 25 april organiseerde Blue Sky mediators het Blue Sky Mediators Voorjaarsevent 2018. Een ruim gevulde zaal mediators werd ’s morgens deelgenoot van het versterken van het mediationproces met mindfulness door Ruud van Dun. Daarna volgde een workshop waarin Anita Regout dieper inging op Solution Focused Mediation, het oplossingsgericht vragen stellen. Het werd een dag van kennisvermeerdering, ontmoeten en inspireren binnen de setting van Blue Sky Mediators. Behalve aangesloten mediators mochten we ook niet-leden verwelkomen in het mooie karakteristieke Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Aan de inwendige mens werd aandacht geschonken in de vorm een smaakvolle lunch en gezellige borrel achteraf. De waardering van het event was erg positief en dat heeft Blue Sky Mediators ertoe aangezet in het najaar wederom een event te organiseren. In de komende nieuwsbrieven en op de website zullen we u op de hoogte houden.

P1004593

P1004624

P1004604

Ruud

Ruud van Dun

Ruud van Dun is MfN-registermediator en ervaren beoefenaar van meditatie en mindfulness. Naast zelf beoefenen verdiept hij zich al ruim 10 jaar in kennis over meditatie, voornamelijk vanuit de Therevada traditie. Ook houdt hij zich op wetenschappelijk niveau bezig met mindfulness en psychologie. In het kader van zijn studie psychologie heeft hij onder andere onderzoek gedaan naar de invloed van mindfulness op psychische gezondheid. Verder heeft hij zich in dit kader beziggehouden met de vraag wat het verschil is tussen mindfulness vanuit Westers perspectief en het perspectief van de Oosterse psychologie en filosofie, waar het oorspronkelijk vandaan komt. Ook is hij bestuurder bij de Stichting Vipassana Meditatie in Leiden. Ruud is als trainer en trainingsontwikkelaar verbonden aan RANDSTAD-MTC Mediation-Training-Coaching te Den Haag en Rotterdam.

Anita Regout

Anita Regout is MfN-registermediator en trainer op het gebied van communicatie en conflictmanagement. Zij heeft een lange ervaring in managementfuncties bij overheid en bedrijfsleven. Anita heeft zich toegelegd op mediation en training voor medewerkers in MKB-bedrijven, familiebedrijven, dienstverlenende organisaties en op het geven van specifieke trainingsmodules en workshops voor mediators en andere conflictbemiddelaars. Zij is gespecialiseerd in arbeidsmediation, teammediation en training van groepen en teams. Anita is als mediator, trainer en trainingsontwikkelaar verbonden aan RANDSTAD-MTC Mediation-Training-Coaching te Den Haag en Rotterdam.

Anita

Pierre

Pierre Heesakkers

Pierre Heesakkers is de drijvende kracht achter het platform Blue Sky Mediators. Vanuit zijn kennis van Brand Management geeft hij richting en leiding aan de organisatie en vertegenwoordigt hij de aangesloten mediators binnen de wereld van mediation in Nederland. Enthousiasme en pragmatisme zijn kernwoorden waarin hij zich kan vinden.