Mediation in Breda: vind de mediator die bij je past

Mediators in Breda voor zakelijke conflicten, familiegeschillen en echtscheiding

Meningsverschillen of tegenstrijdigheden kunnen leiden tot een vervelend zakelijk geschil, samenwerkingstwist, familieconflict, of een echtscheiding. Zit je in een vergelijkbare situatie en ben je op zoek naar een effectieve, informele en vertrouwelijke oplossingsprocedure? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Breda en in de omgeving van Breda je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Breda is de negende stad van Nederland als er naar het inwonersaantal gekeken wordt. In een stad met zoveel inwoners worden huwelijken gesloten en zakengedaan. Met zoveel huwelijken en zakelijke relaties bestaat de kans op conflicten. De mediators van Blue Sky staan altijd voor je klaar om ze snel en goedkoop weer op te lossen.

Hoe verloopt een mediationprocedure in Breda?

Bij Blue Sky mediators bemiddelt een mediator tussen partijen om op deze manier een oplossing tot stand te laten komen waarin beide partijen zich kunnen vinden. De mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats worden afgesproken zodat hij of zij ondersteunt in de verbetering van de communicatie tussen beiden. Op deze manier wordt op een creatieve manier een oplossing gevonden die gericht is op de belangen van beide groepen. Vervolgens worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst die door beide partijen wordt ondertekend.

Wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met een van de mediators op onze pagina.

George OomsLeon KnopsEllen SijberdenLennard ZwaardFrank RoelenJoost van de RijdtErik BaijensNancy NeetensGer LaarmanFrank BekkerTon BoeijenMargriet Maris

Je hoeft je niet te verstoppen, ben jezelf
Meer


Jefke van Kerkwijk

Het kan anders. Ja toch?
Meer


Aart SchutteRonald JansenPaul PanisVivien PengelLisiane MatherMarco de GraaffDennis De VethVicky GiltjesMarjolijn SchramElke Spijksma-MeulendijksMarija MaksimovicLily Dekker

Na mediation kunt u weer ademhalen!
Meer