Mediation in Den Haag: vind de mediator die bij je past

Mediators in Den Haag voor arbeidsconflicten en echtscheiding

Verschillende meningen of onenigheden kunnen leiden tot vervelende conflictsituaties. Zit je in een vergelijkbare situatie en ben je op zoek naar een effectieve, informele en vertrouwelijke oplossingsprocedure? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Den Haag en in de omgeving van Den Haag je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Den Haag staat in de top-5 van grootste steden van Nederland wanneer we kijken naar het inwonersaantal. In een stad met zoveel inwoners bestaat er een kans op het ontstaan verschillende conflicten en problemen. Mediators van Blue Sky staan altijd voor je klaar om deze conflicten en problemen op een snelle en relatief goedkope manier op te lossen.

Hoe verloopt een mediationprocedure in Den Haag?

Bij Blue Sky mediators bemiddelt een mediator tussen partijen om op deze manier een oplossing tot stand te brengen waarin beide partijen zich kunnen vinden. De mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats worden afgesproken zodat hij of zij ondersteunt in de verbetering van de communicatie tussen beiden. Via deze weg wordt op een creatieve manier een oplossing gevonden die gericht is op de belangen van beide groepen. Vervolgens worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst die door beide partijen wordt ondertekend.

Wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met een van de mediators op onze pagina.

Annelies VerhoeffMarina de KortAjoeb MohamedajoebSardha RamautarPaola CronePaul Walters

Regie over je conflict is regie over de oplossing.
Meer


Saskia VeldhuisLéandre LagerweijMarija MaksimovicMarco de GraaffPeter-jan SmitsAnnemieke OostveenCharlotte van TolRonald JansenPaul PanisMargriet Maris

Je hoeft je niet te verstoppen, ben jezelf
Meer


Jefke van Kerkwijk

Het kan anders. Ja toch?
Meer


Ton BoeijenVivien PengelAart SchutteGer LaarmanEveline EnglerErik BaijensNienke HoogenstraatenLennard Zwaard