Lees meer over mediator Anita

De uitkomst is vaak een positieve verrassing

Je brengt een groot deel van je wakkere leven op je werk door. Dus wil je dat het daar goed gaat, om je goed te voelen. Soms lukt dat even niet. Waar mensen samenwerken, kan wel eens de vlam in de pan slaan. Helemaal niet erg. Als het maar niet voort blijft duren. Ik kan jullie zo nodig bijstaan om de meningsverschillen uit te praten en tot oplossingen te komen.

Wanneer kun je mijn hulp inroepen? Bij een arbeidsconflict, liefst in zo vroeg mogelijk stadium, maar ook als iemand zich bijvoorbeeld ziek heeft gemeld door het conflict. Of bij problemen bij overname of fusie, reorganisatie, of kwesties tussen aandeelhouders. Ik heb veel ervaring in MKB-bedrijven, familiebedrijven, grotere bedrijven en de overheid.

Jullie gaan samen, onder mijn leiding, gericht op de toekomst, aan het werk. Natuurlijk zal het verleden aan de orde komen; daar komt het probleem vandaan. Maar ik ben geen therapeut en wil dat ook niet zijn. Mijn doel is om zo snel mogelijk naar het heden te gaan; wat is voor ieder van jullie écht belangrijk en hoe kun je weer op een goede manier naar de toekomst kijken? Dan kun je weer verder, of de uitkomst nu uit elkaar gaan is of samen door.

Van oorsprong jurist, heb ik veel in leidinggevende functies gewerkt en weet dus hoe het op de werkvloer toegaat. Het worden van mediator was voor mij het Eureka-moment: dít is het! Ik vind het leven te kort om ruzie te maken. Mensen verbinden geeft mij energie.

In beweging naar eigen kracht, dat vind ik mooi.

Oplossingsgerichte mediation
  • Heeft veel ervaring met MKB-bedrijven
  • Luistert ook naar wat er tussen de regels (niet) gezegd wordt
  • Is snel en analytisch
  • Doet ook mediations in het Engels en Spaans
  • Werkwijze: lees verder

Anita is gespecialiseerd in

Arbeidsmediation
Overheidmediation
Zakelijke mediation (Businessmediation)

Neem contact op

Terug naar overzicht