Kopie van rots profielfoto petra

Lees meer over mediator Petra

Stel je voor dat we het oplossen.

Professionele relaties hebben net als persoonlijke relaties regulier onderhoud nodig. Op tijd evalueren kan onverenigbare conflicten voorkomen. Soms worden er toch ook scheuren zichtbaar in die relatie, en dan moet je op onderzoek uit. Kun je nog met elkaar door één deur?

Als jij zelf onderdeel bent van de relatie is het lastig om afstand te nemen. Wel wil je graag een goed en afgewogen een besluit te nemen. R.O.T.S. helpt.

Conflicten zijn normaal en dienen zich in allerlei vormen aan. Herken je de frustraties, het verdriet, de onmacht? Het werkt niet (meer). Vaak heb je van alles al geprobeerd, maar op de één of andere manier krijg je het niet voor elkaar om de situatie te veranderen. Het is de kunst om het echt en duurzaam op te lossen. Zonder compromis, geen water bij de wijn.
Om dat doel te bereiken is het nodig dat de angel uit een conflict gaat. Wat er gebeurd is, kunnen we niet meer veranderen. De impact kun je wel veranderen. Daar zit ook de ruimte om een weg te vinden naar een oplossing die voor alle betrokken wel werkt.

Mensen centraal, conflicten echt en duurzaam oplossen

Petra is gespecialiseerd in


Neem contact op

Terug naar overzicht