Mediation in Eindhoven: vind de mediator die bij je past

Mediators in Eindhoven voor elke conflictsituatie

Verschillende meningen of onenigheden kunnen leiden tot vervelende conflictsituaties. Zit je in een dergelijke situatie en ben je op zoek naar een snelle en effectieve oplossing? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Eindhoven en omgeving je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Eindhoven staat in de top-5 van grootste steden van Nederland wanneer we kijken naar het inwonersaantal. In een stad met zoveel inwoners bestaat er een kans op het ontstaan verschillende conflicten en problemen. Mediators van Blue Sky staan altijd voor je klaar om deze conflicten en problemen op een snelle en relatief goedkope manier op te lossen.

Hoe gaat een mediationtraject in Eindhoven in zijn werk?

Bij mediation lossen gezamenlijke partijen zelf een conflict op met behulp van een onafhankelijke mediator. De mediator fungeert als bemiddelaar en hij of zij is erop gericht om beide partijen tot afspraken te laten komen. Een mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats afspreken. De gemaakte afspraken worden door de mediator in een vaststellingsovereenkomst vastgelegd die vervolgens door beide partijen ondertekend wordt.

Indien je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

Franka van der LindenEmmy van Ekelen

De belangen van de kinderen staan centraal.
Meer


Elsa BareldsTon SchmitzEsther GoethartMarga BaetenChris van GompelPatrick van der SommenThieu HofkesGonny van TussenbroekWieteke Bogie-SchoufsAnneloor van HeemstraMariëtte van WissenSimone EversPeter van den HurkIne VerbeekJack van Sabben

Waar een wil is, is een weg.
Meer


Miriam van Heijst-van der Lee

Welk gevoel heb jij bij hetgeen de ander zegt ?
Meer


Maaike GrauwmeijerThelma LontHarriët van der StruijkIngeborg SandigAlice de GroodtNelleke HartmannsPetra Schmitz