Mediation in Enschede: vind de mediator die bij je past

Mediators in Enschede voor zakelijke conflicten, echtscheidingen en familiegeschillen

Verschillende meningen of onenigheden kunnen leiden tot vervelende conflictsituaties. Zit je in een dergelijke situatie en ben je op zoek naar een snelle en effectieve oplossing? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Enschede en omgeving je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Enschede is de grootste stad van de provincie Overijssel en naar inwoneraantal de dertiende gemeente van Nederland. In een stad met zoveel inwoners bestaat er een kans op het ontstaan verschillende conflicten en problemen. Mediators van Blue Sky staan altijd voor je klaar om deze conflicten en problemen op een snelle en relatief goedkope manier op te lossen.

Hoe verloopt een mediationtraject in Enschede?

Bij mediation lossen gezamenlijke partijen zelf een conflict op met behulp van een onafhankelijke mediator. De mediator fungeert als bemiddelaar en hij of zij is erop gericht om beide partijen tot afspraken te laten komen. Een mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats afspreken. De gemaakte afspraken worden door de mediator in een vaststellingsovereenkomst vastgelegd die vervolgens door beide partijen ondertekend wordt.

Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

Elma SchoutenChristiaan NordbeckLeonie PothAd van den EndeMichiel van KerkhoffJan KoelIrmgard AdmiraalAnnemarie de KeijzerBert MoolhuizenPeter JufferWim BramelRenata VermeulenEsther LiebrandBolwerk advocatenJeroen BartelsHans FibbeMarion van HaastregtFrank ZuijdwegCaroline EggermontCor HazekampBert SuurmondMariska KnoesterMaud GroenbergJulia Gerlach

Hóe je kijkt maakt wát je ziet! Geeft perspectief
Meer


Peter Buisman