Mediation in Enschede: vind de mediator die bij je past

Direct hulp nodig?
Laat ons dan jou terugbellen
Maak een belafspraak

Mediator Enschede voor zakelijke conflicten, echtscheiding en familiegeschillen


Verschillende meningen of onenigheden kunnen leiden tot vervelende conflictsituaties. Zit je in een dergelijke situatie en ben je op zoek naar een snelle en effectieve oplossing? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Enschede en omgeving je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Enschede is de grootste stad van de provincie Overijssel en naar inwoneraantal de dertiende gemeente van Nederland. In een stad met zoveel inwoners bestaat er een kans op het ontstaan verschillende conflicten en problemen. Mediators van Blue Sky staan altijd voor je klaar om deze conflicten en problemen op een snelle en relatief goedkope manier op te lossen.


Direct hulp nodig?
Bel ons zelf en stel vrijblijvend je vraag
Bel 040 - 22 66 535

Hoe verloopt een mediation in Enschede?


Bij mediation lossen gezamenlijke partijen zelf een conflict op met behulp van een onafhankelijke mediator. De mediator fungeert als bemiddelaar en hij of zij is erop gericht om beide partijen tot afspraken te laten komen. Een mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats afspreken. De gemaakte afspraken worden door de mediator in een vaststellingsovereenkomst vastgelegd die vervolgens door beide partijen ondertekend wordt.


Vind hier de mediator die bij je past


Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

Arletta de Bis Hulleman

Niemand is iemand zonder iemand, samen sterk
Meer


Service