Mediation in Groningen: vind de mediator die bij je past

Mediators in Groningen voor zakelijke conflicten en echtscheiding

Onverenigbaarheden en geschillen kunnen leiden tot lastige conflictsituaties. Als je in een dergelijke situatie zit en op zoek bent naar een snelle en effectieve oplossing, dan kunnen de Blue Sky mediators in Groningen en in de omgeving van Groningen je vooruithelpen. Al onze mediators voldoen namelijk aan de kwaliteitseisen die door het MfN gesteld worden.

Groningen is de zevende stad van Nederland wanneer we kijken naar het inwonertal en de hoofdplaats van de gelijknamige provincie. In een stad met zoveel inwoners wordt handel gedreven, zakengedaan en relaties onderhouden en hierdoor bestaat de kans op verschillende conflicten of andere relationele geschillen. De mediators van Blue Sky staan bij een dergelijke situatie voor je klaar om deze op een goedkope en effectieve manier op te lossen.

Hoe verloopt een mediationtraject in Groningen?

Bij Blue Sky mediators bemiddelt een mediator tussen partijen om op deze manier een oplossing tot stand te brengen waarin beide partijen zich kunnen vinden. De mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats worden afgesproken zodat hij of zij ondersteunt in de verbetering van de communicatie tussen beiden. Via deze weg wordt op een creatieve manier een oplossing gevonden die gericht is op de belangen van beide groepen. Vervolgens worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst die door beide partijen wordt ondertekend.

Indien je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

In Groningen hebben we nog geen mediators. Maar er is er altijd een mediator in de buurt. Kijk hiervoor bij plaatsen in de buurt.