Mediation in Haarlem: vind de mediator die bij je past

Mediators in Haarlem voor elke conflictsituatie

Een verschil van mening of een kleine onenigheid kan leiden tot een familieconflict, zakelijk geschil of echtscheiding. Als je in een dergelijke situatie zit en op zoek bent naar een snelle en goede oplossing kunnen de Blue Sky mediators in Haarlem en omgeving je helpen. Alle mediators voldoen aan de kwaliteitseisen die door het MfN gesteld worden.

Haarlem is een stad in Noord-Holland en behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. In een stad als deze worden relaties aangegaan, huwelijken gesloten en arbeid verricht. Wanneer zulke relaties worden gesloten bestaat de kans dat zakelijke conflicten en echtscheidingen voorkomen. In zulke gevallen staan de mediators van Blue Sky altijd voor je klaar om ze snel en goedkoop weer op te lossen.

Hoe gaat een mediationprocedure in Haarlem in zijn werk?

Bij mediation gaan de partijen, samen met een Blue Sky mediator uit Haarlem, met elkaar in gesprek. De mediator is hierbij de bemiddelaar. Hij of zij is erop gericht dat beide partijen tot afspraken komen. Als de afspraken gemaakt zijn zullen deze door de mediator in een vaststellingsovereenkomst worden opgeschreven. Die vervolgens door beide partijen ondertekend wordt. Een mediator kan naar je toe komen of op een neutrale plaats afspreken.

Indien je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

Eveline EnglerAysenur Uysal - MercankayaNienke HoogenstraatenInge KabbesYvonne IJtsmaEleke van SchothorstLeen van HoogdalemAnnemieke OostveenOlga HendriksenPeter-jan SmitsMarlous DonkerCharlotte van TolCasper van der VeldeVivien PengelAart SchutteLily Dekker

Na mediation kunt u weer ademhalen!
Meer


Marija MaksimovicSaskia VeldhuisPaul Walters

Regie over je conflict is regie over de oplossing.
Meer


Marina de KortChiel van PraagArletta de Bis Hulleman

Niemand is iemand zonder iemand, samen sterk
Meer


Paola CroneAnnelies VerhoeffMarco de Graaff