Mediation in Leeuwarden: vind de mediator die bij je past

Mediators in Leeuwarden voor arbeidsgeschillen, familieconflicten en echtscheiding

Onverenigbaarheden en geschillen kunnen leiden tot lastige conflictsituaties. Als je in een dergelijke situatie zit en op zoek bent naar een snelle en effectieve oplossing, dan kunnen de Blue Sky mediators in Leeuwarden en in de omgeving van Leeuwarden je vooruithelpen. Al onze mediators voldoen namelijk aan de kwaliteitseisen die door het MfN gesteld worden.

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland en de grootste stad van deze provincie. In een dergelijke stad wordt zakengedaan en worden relaties aangegaan en hierdoor bestaat de kans dat zakelijk conflicten, echtscheidingen of andere relationele conflicten ontstaan. In zulke gevallen staan de mediators van Blue Sky altijd voor je klaar om deze snel en relatief goedkoop op te lossen.

Hoe gaat een mediationtraject in Leeuwarden in zijn werk?

Bij mediation lossen gezamenlijke partijen zelf een conflict op met behulp van een onafhankelijke mediator. De mediator fungeert als bemiddelaar en hij of zij is erop gericht om beide partijen tot afspraken te laten komen. Een mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats afspreken. De gemaakte afspraken worden door de mediator in een vaststellingsovereenkomst vastgelegd die vervolgens door beide partijen ondertekend wordt.

Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

Ypie BergsmaAstrid HoekstraWiebe van Houten

Betrokken, realistisch en kundig.
Meer


Marga OosterlooRon BultsCarolien KruijtBert SuurmondMariska KnoesterMaarten BuikemaPaceline MiddendorpRoelof HovingJudith BosJan WesteraBas MullerBarlina HaanCorrie EriksCor HazekampPeter BuismanJulia Gerlach

Hóe je kijkt maakt wát je ziet! Geeft perspectief
Meer


Maud GroenbergMaartje van DiepenPaul MiddendorpMarion van HaastregtAdri StaalRaike de Boer