Mediation in Middelburg: vind de mediator die bij je past

Mediators in Middelburg voor alle relationele conflicten

Onverenigbaarheden en geschillen kunnen leiden tot lastige conflictsituaties. Als je in een dergelijke situatie zit en op zoek bent naar een snelle en effectieve oplossing, dan kunnen de Blue Sky mediators in Middelburg en in de omgeving van Middelburg je vooruithelpen. Al onze mediators voldoen namelijk aan de kwaliteitseisen die door het MfN gesteld worden.

Middelburg is de hoofdplaats van Zeeland en is de grootste stad van de provincie. In deze stad ontstaan zakelijke relaties en worden huwelijken gesloten en hierdoor bestaat de kans dat verschillende conflicten zoals zakelijke geschillen en echtscheidingen ontstaan. In zulke gevallen staan de mediators van Blue Sky altijd voor je klaar om deze problemen snel en relatief goedkoop weer op te lossen.

Hoe gaat een mediationtraject in Middelburg in zijn werk?

Bij mediation lossen gezamenlijke partijen zelf een conflict op met behulp van een onafhankelijke mediator. De mediator fungeert als bemiddelaar en hij of zij is erop gericht om beide partijen tot afspraken te laten komen. Een mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats afspreken. De gemaakte afspraken worden door de mediator in een vaststellingsovereenkomst vastgelegd die vervolgens door beide partijen ondertekend wordt.

Wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact op met een van de mediators op onze pagina.

Esther BeijaardMatthijs HoekstraAnne-claire KorpershoekMarco JanssenAndré FokkerRemko KoopmanPaul van der WalRuud SerraarensDebbie KijfTessa EnglerVicky GiltjesDennis De VethJorik JurgersPaul KlaverJeroen BronsveldFrank ClaessensVictor LampeAmina M. DalloesinghMarcel BertschAjoeb MohamedajoebPetra van LeeuwenSardha RamautarEllen van BennekomNasrien GoelmohamedRob Janse