Mediation in Nijmegen: vind de mediator die bij je past

Mediators in Nijmegen voor zakelijke conflicten, echtscheidingen en familiegeschillen

Verschillende meningen of onenigheden kunnen leiden tot vervelende conflictsituaties. Zit je in een dergelijke situatie en ben je op zoek naar een snelle en effectieve oplossing? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Nijmegen en omgeving je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Nijmegen is grootste stad van de provincie Gelderland en is de tiende stad van Nederland wanneer we kijken naar het inwonertal. In een stad met een dergelijke bevolking, waar huwelijken worden gesloten en handel wordt gedreven, kunnen conflictsituaties ontstaan. De mediators van Blue Sky staan voor je klaar om dergelijke situaties op een snelle en relatief goedkope manier op te lossen.

Hoe gaat een mediationprocedure in Nijmegen in zijn werk?

Bij mediation lossen gezamenlijke partijen zelf een conflict op met behulp van een onafhankelijke mediator. De mediator fungeert als bemiddelaar en hij of zij is erop gericht om beide partijen tot afspraken te laten komen. Een mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats afspreken. De gemaakte afspraken worden door de mediator in een vaststellingsovereenkomst vastgelegd die vervolgens door beide partijen ondertekend wordt.

Indien je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

Jeroen BuetersSacha BucciarelliElise JanssenJoan Van VlietMichaëla Kaaij

Een conflict overkomt u en uw oplossing kiest u !
Meer


Liesbeth Merkx-MelchersRon WillemsRonald HagénusNico WiggersLeo SpaansDominique HellekampJacqueline Hermsen

"Alles komt goed" en dat gun ik iedereen.
Meer


Hanneke SchinkelManuela Lammerse- de LaterLia LaupmanGrietje VerkleijMonique WakelkampIngrid LuimesAlice de GroodtMaaike GrauwmeijerMarja AslanderMike & Petra LapYolande de BestSimone EversPeter van den Hurk