Mediation in Nijmegen: vind de mediator die bij je past

Mediators in Nijmegen voor zakelijke conflicten, echtscheidingen en familiegeschillen

Verschillende meningen of onenigheden kunnen leiden tot vervelende conflictsituaties. Zit je in een dergelijke situatie en ben je op zoek naar een snelle en effectieve oplossing? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Nijmegen en omgeving je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Nijmegen is grootste stad van de provincie Gelderland en is de tiende stad van Nederland wanneer we kijken naar het inwonertal. In een stad met een dergelijke bevolking, waar huwelijken worden gesloten en handel wordt gedreven, kunnen conflictsituaties ontstaan. De mediators van Blue Sky staan voor je klaar om dergelijke situaties op een snelle en relatief goedkope manier op te lossen.

Hoe gaat een mediationprocedure in Nijmegen in zijn werk?

Bij mediation lossen gezamenlijke partijen zelf een conflict op met behulp van een onafhankelijke mediator. De mediator fungeert als bemiddelaar en hij of zij is erop gericht om beide partijen tot afspraken te laten komen. Een mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats afspreken. De gemaakte afspraken worden door de mediator in een vaststellingsovereenkomst vastgelegd die vervolgens door beide partijen ondertekend wordt.

Indien je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

Arletta de Bis Hulleman

Niemand is iemand zonder iemand, samen sterk
Meer


Maaike Grauwmeijer

Alles met als doel dat partijen weer verder kunnen
Meer


Petra Schmitz

Aandacht voor een probleem leidt naar oplossingen
Meer


Emmy van Ekelen

De belangen van de kinderen staan centraal.
Meer


Marc de Rooy

Respect voor ieders belang!
Meer


Chris van Gompel

Mediation met verstand en gevoel!
Meer


Anne Marie Weijers

On Speaking Terms
Meer


Jack van Sabben

Waar een wil is, is een weg.
Meer


Marjolijn Jakobs-Hiemstra

Make you both feel good
Meer


Jo Augustin

Ga samen met mij het gesprek aan
Meer