Lees meer over mediator Anne Marie

On Speaking Terms

Een conflict vreet energie; het laat je eigenlijk niet los. Of het conflict nu speelt met familie of partner, op het werk, in de zorg of in de zakelijke sfeer, het conflict zit altijd in je hoofd. Het is daarom van belang een conflict zo snel mogelijk achter je te laten door opnieuw met de ander ‘on speaking terms’ te komen.

Maar als emoties hoog oplopen is het soms moeilijk er onderling nog uit te komen. Standpunten verharden en er worden dingen gezegd die de weg naar een oplossing nog pijnlijker en moeizamer maken.

Toch is er altijd een oplossing. Daarbij is alles denkbaar en mogelijk, omdat jullie het zelf in de hand hebben. Verzoening, afscheid, uit elkaar, hernieuwde vriendschap, verbeterd partnerschap; alles kan. Kortom; er is veel te winnen en jullie bepalen hoeveel.

Ik help jullie daarbij. Professioneel en discreet, ondersteunend en richting gevend, met oog voor relatie en inhoud. Jullie bepalen samen de uitweg die voor beiden een oplossing biedt. Ik zorg dat het proces goed en respectvol verloopt. Door niet te focussen op juridische standpunten en op het verleden, maar op de belangen van betrokkenen en op de toekomst. Samen met jullie. Een oplossing die werkt en rust brengt voor iedereen. Een uitkomst zonder verliezers.

Mediation: maatwerk in mensenwerk!

Anne Marie is gespecialiseerd in

Arbeidsmediation
Familiemediation
Onderwijsmediation

Neem contact op

Terug naar overzicht