Mediation in Roermond: vind de mediator die bij je past

Mediators in Roermond voor zakelijke conflicten, familiegeschillen en echtscheiding

Een verschil van mening of een kleine onenigheid kan leiden tot een familieconflict, zakelijk geschil of echtscheiding. Als je in een dergelijke situatie zit en op zoek bent naar een snelle en goede oplossing kunnen de Blue Sky mediators in Roermond en omgeving je helpen. Alle mediators voldoen aan de kwaliteitseisen die door het MfN gesteld worden.

In een stad als Roermond worden relaties aangegaan, huwelijken gesloten en arbeid verricht. Wanneer zulke relaties worden gesloten bestaat de kans dat zakelijke conflicten en echtscheidingen voorkomen. In zulke gevallen staan de mediators van Blue Sky altijd voor je klaar om ze snel en goedkoop weer op te lossen.

Hoe verloopt een mediationtraject in Roermond?

Mediation of conflictbemiddeling is een interventie van een mediator om twee partijen die een conflict met elkaar hebben te ondersteunen in de communicatie ten einde onderling tot een oplossing te komen. Een mediator is in staat om naar je toe te komen of om af te spreken op een neutrale plaats. De gemaakte afspraken worden door de mediator in een vaststellingsovereenkomst opgenomen waarna deze door beide partijen wordt ondertekend.

Als je een afspraak wilt maken of vragen hebt, neem dan gerust contact op met een van de mediators op deze pagina.

John PistersEefje van der WoningRamon ZinkenLeon JostenJo DaemenMiriam WullemsGuus GerardsJohn van ZutphenAnouska CremersMaaike GrauwmeijerMariëtte van WissenRob HirschEmmy LatasterPeter PetersPaul VossenRonald BastianNitzan ShepherSimone EversPeter van den HurkIne VerbeekWieteke Bogie-SchoufsMarga BaetenAnneloor van HeemstraEmmy van Ekelen

De belangen van de kinderen staan centraal.
Meer


Franka van der Linden