Mediation in Rotterdam: vind de mediator die bij je past

Mediators in Rotterdam voor elke conflictsituatie

Een verschil van mening of een kleine onenigheid kan leiden tot een familieconflict, zakelijk geschil of echtscheiding. Als je in een dergelijke situatie zit en op zoek bent naar een snelle en goede oplossing kunnen de Blue Sky mediators in Rotterdam en omgeving je helpen. Alle mediators voldoen aan de kwaliteitseisen die door het MfN gesteld worden.

Rotterdam is de op een na grootste stad van Nederland wanneer we kijken naar het inwonersaantal en staat bekend als havenstad. In een dergelijke stad wordt handel gedreven, zakengedaan en relaties onderhouden en hierdoor bestaat de kans op verschillende conflicten of andere relationele geschillen. De mediators van Blue Sky staan bij een dergelijke situatie voor je klaar om deze op een goedkope en effectieve manier op te lossen.

Hoe gaat een mediationprocedure in Rotterdam in zijn werk?

Bij mediation lossen gezamenlijke partijen zelf een conflict op met behulp van een onafhankelijke mediator. De mediator fungeert als bemiddelaar en hij of zij is erop gericht om beide partijen tot afspraken te laten komen. Een mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats afspreken. De gemaakte afspraken worden door de mediator in een vaststellingsovereenkomst vastgelegd die vervolgens door beide partijen ondertekend wordt.

Indien je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

Ronald JansenYvonne GrunuveldJakke CloïnMarco de GraaffMargriet Maris

Je hoeft je niet te verstoppen, ben jezelf
Meer


Paul PanisLeo VuijstJefke van Kerkwijk

Het kan anders. Ja toch?
Meer


Denise ClaeysSandra de CallafonPetra den HollanderMarcella MarkwatRob JanseNancy BrewsterMarija MaksimovicEllen van BennekomLéandre LagerweijHiske ZuijderwijkAnouk Hansma RFEAPetra DelhezGer LaarmanCharlotte van TolJolanda KapVivien PengelSaskia Veldhuis