Mediation in Tilburg: vind de mediator die bij je past

Mediators in Tilburg voor echtscheiding en zakelijke conflicten

Een verschil van mening of een kleine onenigheid kan leiden tot een familieconflict, zakelijk geschil of echtscheiding. Als je in een dergelijke situatie zit en op zoek bent naar een snelle en goede oplossing kunnen de Blue Sky mediators in Tilburg en omgeving je helpen. Alle mediators voldoen aan de kwaliteitseisen die door het MfN gesteld worden.

Tilburg is de zesde stad van Nederland als er naar het inwoneraantal gekeken wordt. In een stad met zoveel inwoners worden ook veel huwelijken gesloten en zaken gedaan. Met zoveel huwelijken en zaken is er ook kans op conflicten. De mediators van Blue Sky staan altijd voor je klaar om ze snel en goedkoop weer op te lossen.

Hoe verloopt een mediationtraject in Tilburg?

Bij mediation gaan de partijen, samen met een Blue Sky mediator uit Tilburg, met elkaar in gesprek. De mediator is hierbij de bemiddelaar. Hij of zij is erop gericht dat beide partijen tot afspraken komen. Als de afspraken gemaakt zijn zullen deze door de mediator in een vaststellingsovereenkomst worden opgeschreven. Die vervolgens door beide partijen ondertekend wordt. Een mediator kan naar je toe komen of op een neutrale plaats afspreken.

Als je een afspraak wilt maken of vragen hebt neem dan gerust contact op met een van de mediators op deze pagina.

Joost van de RijdtFrank BekkerChantal DekkersLilian ScheepensWilfried GorisMariëlle van der GiessenMark van LeeuwenLisiane MatherElke Spijksma-MeulendijksNelleke HartmannsHarriët van der StruijkMarjolijn SchramLeon KnopsJomara GüntherYvonne van den BergGeorge OomsDiana Monsauret-JurriusPetra SchmitzEllen SijberdenHans VerbruggenThelma LontDorine HeldringIngeborg SandigThieu HofkesAd Kuijpers