Mediation in Utrecht: vind de mediator die bij je past

Mediators in Utrecht voor zakelijke conflicten, familiegeschillen en echtscheidingen

Meningsverschillen of tegenstrijdigheden kunnen leiden tot een vervelend zakelijk geschil, samenwerkingstwist, familieconflict, of een echtscheiding. Zit je in een vergelijkbare situatie en ben je op zoek naar een effectieve, informele en vertrouwelijke oplossingsprocedure? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Utrecht en in de omgeving van Utrecht je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Utrecht is de vierde stad van Nederland wanneer we kijken naar het inwonertal en de hoofdplaats van de gelijknamige provincie. De stad bevindt zich in de Randstad en is een centraal gelegen punt in Nederland met een hard groeiend economisch centrum. In een dergelijke stad met een hoog inwonertal en een bloeiende economie kunnen verschillende conflict situaties voorkomen zoals, echtscheidingen, familieconflicten, erfenisregelingen, arbeidsconflicten, buurtbemiddeling en samenwerkingsconflicten. De mediators van Blue Sky staan bij een dergelijke situatie voor je klaar om deze op een goedkope en effectieve manier op te lossen.

Hoe gaat een mediationprocedure in Utrecht in zijn werk?

Mediation of conflictbemiddeling is een interventie van een mediator om twee partijen die een conflict met elkaar hebben te ondersteunen in de communicatie ten einde onderling tot een oplossing te komen. Een mediator is in staat om naar je toe te komen of om af te spreken op een neutrale plaats. De gemaakte afspraken worden door de mediator in een vaststellingsovereenkomst opgenomen waarna deze door beide partijen wordt ondertekend.

Indien je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

Evi WeilandAnnelies ColenbranderJolanda ElferinkArineke ElsenaarIsabelle van HoutenDaniella DistelbrinkEllen NijenhofBert VosMarjolijn Jakobs-Hiemstra

Make you both feel good
Meer


Gerwin TimmermanMark BoumaMax Rens

Respectvol en modern, met traditionele kwaliteit
Meer


Marco DoeserJoost BlauwChiel van PraagPetra van den BogaardArletta de Bis Hulleman

Niemand is iemand zonder iemand, samen sterk
Meer


Anniek DrenthMarianne ZeijlemakerJacques LeerssenMikel de KnegtAngelique van Zuilen-van OostrumAd van LuijtWay Ying LeeLily Dekker

Na mediation kunt u weer ademhalen!
Meer