SLUIT JE AAN EN WORDT DÉ BLUE SKY MEDIATOR IN JOUW REGIO.

Blue Sky mediators is nieuw én vernieuwend. Een landelijk platform voor mediation. Zowel online als offline. Dé manier waarop jij gevonden wordt en bij de grootste mediatorsclub van Nederland kunt horen. Word jij de Blue Sky mediator van jouw regio en wil je een groter bereik en hulp bij je positionering? Dat kan mits jouw regio nog niet volledig bemand is. Neem dus snel contact met ons op!

5 redenen om ja te zeggen tegen BLUE SKY MEDIATORS:

1. Vergroot je bekendheid en vindbaarheid
Je positioneert hiermee je mediationpraktijk. Met een eigen profielpagina en de mogelijkheid tot het vertellen van jouw persoonlijke verhaal. Nu kun je makkelijker gevonden worden in jouw regio, op jouw expertise en je persoonlijke drijfveren.

2. Persoonlijke marketing
Een persoonlijke webpagina inclusief fotografie en eventueel film maakt dat je je eigen identiteit versterkt door onderdeel te zijn van een landelijk merk. Posters, presentaties, en advertenties zijn beschikbaar. Alles gespersonaliseerd en met je eigen inbreng.

3. Een veilig online cliëntsysteem
Een eigen systeem waarmee het mediationproces helder en veilig wordt gerapporteerd maakt deel uit van het totaalpakket waar je als Blue Sky mediator gebruik van kunt maken.

4. Je maakt deel uit van een community
Kennisdeling, intervisie en landelijke evenementen zijn een aantal voordelen van de community. Ook is het natuurlijk leuker om niet in je eentje te opereren. Je kunt elkaar opzoeken voor verdieping van kennis en vaardigheden of gewoon contact hebben met mediators met dezelfde 'bloedgroep' als jij.

Ja bel me terug: