SLUIT JE AAN EN WORDT DÉ BLUE SKY MEDIATOR IN JOUW REGIO.

Blue Sky mediators is nieuw én vernieuwend. Een landelijk platform voor mediation. Zowel online als offline. Dé manier waarop jij gevonden wordt en bij de grootste mediatorsclub van Nederland kunt horen. Word jij de Blue Sky mediator van jouw regio en wil je een groter bereik en hulp bij je positionering? Dat kan mits jouw regio nog niet volledig bemand is. Neem dus snel contact met ons op!

5 redenen om ja te zeggen tegen BLUE SKY MEDIATORS:

1. Vergroot je bekendheid en vindbaarheid
Je positioneert hiermee je mediationpraktijk. Met een eigen profielpagina en de mogelijkheid tot het vertellen van jouw persoonlijke verhaal. Nu kun je makkelijker gevonden worden in jouw regio, op jouw expertise en je persoonlijke drijfveren.

2. Persoonlijke marketing
Een persoonlijke webpagina inclusief fotografie en eventueel film maakt dat je je eigen identiteit versterkt door onderdeel te zijn van een landelijk merk. Posters, presentaties, en advertenties zijn beschikbaar. Alles gespersonaliseerd en met je eigen inbreng.

3. Een veilig online cliëntsysteem
Een eigen systeem waarmee het mediationproces helder en veilig wordt gerapporteerd maakt deel uit van het totaalpakket waar je als Blue Sky mediator gebruik van kunt maken.

4. Je maakt deel uit van een community
Kennisdeling, intervisie en landelijke evenementen zijn een aantal voordelen van de community. Ook is het natuurlijk leuker om niet in je eentje te opereren. Je kunt elkaar opzoeken voor verdieping van kennis en vaardigheden of gewoon contact hebben met mediators met dezelfde 'bloedgroep' als jij.

5. We zetten samen mediation landelijk op de kaart
Met landelijke acties en publiciteitscampagnes timmeren we samen aan de weg om mediation bekender te maken en meer en meer op de kaart te zetten als alternatief voor rechtszaken. Het doel is om samen tot een oplossing te komen, de lucht te klaren en alle partijen een goed gevoel te geven: Make you both feel good!

Onze pakketten:

Blue Sky Mediators biedt 4 pakketten aan variërend in inhoud en bijbehorende kosten, met een gratis instappakket. Deelname staat open voor alle bij MfN of ADR geregistreerde mediators.

undefined

Bij dit gratis pakket worden alleen uw bedrijfsnaam, het vestigingsadres en de URL vermeld op de website van Blue Sky Mediators. De aanvulling van de URL geeft automatisch een verbeterde SEO-functionaliteit. Dit verhoogt de vindbaarheid van ons platform via search engines zoals Google. Met dit pakket komt u helaas niet in aanmerking voor het ontvangen van leads.

undefined

Pakket S betreft een instappakket. Hierbij krijgt men voor slechts € 35,00 per maand een volledig profiel in tekst met een goede foto van u als mediator. Met een profielfoto en het tekstblok valt u beter op tussen de mediators die alleen een naamsvermelding hebben. Voor het verkrijgen van een lead wordt een bedrag van € 25,00 berekend.

undefined

Nog een stap verder gaat pakket M, dat alles in zich heeft dat ook geldt voor pakket S, plus een aantrekkelijke toevoeging. Dit betreft een aanvulling in de vorm van van topbanner bovenaan de pagina. Dit geeft u een verhoogde kans om op te vallen. Uw banner krijgen een uitstraling die past binnen uw eigen huisstijl. De kosten voor pakket M bedragen € 69,00 per maand.

undefined

Pakket L heeft minimaal alle elementen van pakketten S en M. Bij dit pakket wordt een tailormade video toegevoegd waarmee u zich extra kunt profileren. De video wordt op locatie door een professional opgenomen en daarna digitaal gemonteerd. Aan de hand van een onderling af te stemmen draaiboek worden de shots voorbereid. De gepersonaliseerde opname wordt niet alleen binnen uw profiel op de website van Blue Sky Mediators geplaatst maar u krijgt deze ook ter beschikking om te gebruiken op uw eigen sociale media. Pakket L wordt aangeboden voor een maandbedrag van € 159,00 waarin de productie en de doorlopende plaatsing van de video inbegrepen is.

undefined

Wat zijn de voorwaarden?

Voor de pakketten S, M en L worden jaarcontracten opgesteld, die behoudens opzegging automatisch worden verlengd. Opzegging dient ten minste 2 maanden voor het einde van de contracttermijn te gebeuren. Wanneer u wilt kunt u tussentijds upgraden naar een hoger pakket. Ingangsdatum is de eerste dag van de maand wanneer het nieuwe pakket geactualiseerd is. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Ook enthousiast geworden? Vul hieronder je contactgegevens en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja bel me terug: