SLUIT JE AAN EN WORDT DÉ BLUE SKY MEDIATOR IN JOUW REGIO.

Blue Sky mediators is nieuw én vernieuwend. Een landelijk platform voor mediation. Zowel online als offline. Dé manier waarop jij gevonden wordt en bij de grootste mediatorsclub van Nederland kunt horen. Word jij de Blue Sky mediator van jouw regio en wil je een groter bereik en hulp bij je positionering? Dat kan mits jouw regio nog niet volledig bemand is. Je lidmaatschap is per maand opzegbaar. Neem dus snel contact met ons op!

5 redenen om ja te zeggen tegen BLUE SKY MEDIATORS:

1. Vergroot je bekendheid en vindbaarheid
Je positioneert hiermee je mediationpraktijk. Met een eigen profielpagina en de mogelijkheid tot het vertellen van jouw persoonlijke verhaal. Nu kun je makkelijker gevonden worden in jouw regio, op jouw expertise en je persoonlijke drijfveren.

2. Persoonlijke marketing
Een persoonlijke webpagina inclusief fotografie en eventueel film maakt dat je je eigen identiteit versterkt door onderdeel te zijn van een landelijk merk. Posters, presentaties, en advertenties zijn beschikbaar. Alles gespersonaliseerd en met je eigen inbreng.

3. Een veilig online cliëntsysteem
Een eigen systeem waarmee het mediationproces helder en veilig wordt gerapporteerd maakt deel uit van het totaalpakket waar je als Blue Sky mediator gebruik van kunt maken.

4. Je maakt deel uit van een community
Kennisdeling, intervisie en landelijke evenementen zijn een aantal voordelen van de community. Ook is het natuurlijk leuker om niet in je eentje te opereren. Je kunt elkaar opzoeken voor verdieping van kennis en vaardigheden of gewoon contact hebben met mediators met dezelfde 'bloedgroep' als jij.

5. We zetten samen mediation landelijk op de kaart
Met landelijke acties en publiciteitscampagnes timmeren we samen aan de weg om mediation bekender te maken en meer en meer op de kaart te zetten als alternatief voor rechtszaken. Het doel is om samen tot een oplossing te komen, de lucht te klaren en alle partijen een goed gevoel te geven: Make you both feel good!

Onze backoffice:

Collage screenshots

Wat zijn de voorwaarden?

Voor het lidmaatschap van Blue Sky mediators betaal je slechts € 79,- excl. BTW per maand. Hierbij zijn alle services en diensten inbegrepen. Het abonnement is opzegbaar met slechts 1 maand opzegtermijn. Geen lange contracten. Door voordelen te bieden wil Blue Sky Mediators verbinden, niet door verplichtingen!

Ook enthousiast geworden? Vul hieronder je contactgegevens en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Ja bel me terug: