Mediation in Amstelveen: vind de mediator die bij je past

Mediators in Amstelveen voor zakelijke conflicten, familiegeschillenen echtscheiding

Verschillende meningen of onenigheden kunnen leiden tot vervelende conflictsituaties. Zit je in een dergelijke situatie en ben je op zoek naar een snelle en effectieve oplossing? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Amstelveen en omgeving je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Amstelveen is een stad in Noord-Holland, ligt niet ver van Schiphol en kent een relatief hoog inwonertal. In een dergelijke stad met een relatief groot inwonertal kunnen verschillende conflictsituaties voorkomen zoals, echtscheidingen, familieconflicten, erfenisregelingen, arbeidsconflicten, buurtbemiddeling en samenwerkingsconflicten. De mediators van Blue Sky staan bij een dergelijke situatie voor je klaar om deze op een goedkope en effectieve manier op te lossen.

Hoe gaat een mediationtraject in Amstelveen in zijn werk?

Bij mediation lossen gezamenlijke partijen zelf een conflict op met behulp van een onafhankelijke mediator. De mediator fungeert als bemiddelaar en hij of zij is erop gericht om beide partijen tot afspraken te laten komen. Een mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats afspreken. De gemaakte afspraken worden door de mediator in een vaststellingsovereenkomst vastgelegd die vervolgens door beide partijen ondertekend wordt.

Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

Leen van HoogdalemNicole van GelderNienke HoogenstraatenInge KabbesEleke van SchothorstMarianne KieftPierre EmanuelOlga HendriksenMartijn BerntsenSylvia CoxJohn KostermansCasper van der VeldeMarlous DonkerGert-jan den BestenSongul AkkayaMax Rens

Respectvol en modern, met traditionele kwaliteit
Meer


Aysenur Uysal - MercankayaMikel de KnegtLily Dekker

Na mediation kunt u weer ademhalen!
Meer


Chiel van PraagPetra van den BogaardArletta de Bis Hulleman

Niemand is iemand zonder iemand, samen sterk
Meer


Marco DoeserNicoline van KlaverenMartine Stavenga