Mediation in Amsterdam: vind de mediator die bij je past

Mediators in Amsterdam voor zakelijke conflicten, familiegeschillen en echtscheidingen

Meningsverschillen of tegenstrijdigheden kunnen leiden tot een vervelend zakelijk geschil, samenwerkingstwist, familieconflict, of een echtscheiding. Zit je in een vergelijkbare situatie en ben je op zoek naar een effectieve, informele en vertrouwelijke oplossingsprocedure? Dan kunnen de Blue Sky mediators in Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam je helpen! Zij voldoen namelijk allemaal aan de gestelde kwaliteitseisen van de Mediatorsfederatie (MfN).

Amsterdam is een multiculturele stad en kent het hoogste inwonersaantal van Nederland. In een stad met een dergelijke diverse bevolking, waar huwelijken worden gesloten en handel wordt gedreven, kunnen conflictsituaties ontstaan. De mediators van Blue Sky staan voor je klaar om dergelijke situaties op een snelle en relatief goedkope manier op te lossen.

Hoe gaat een mediationtraject in Amsterdam in zijn werk?

Bij Blue Sky mediators bemiddelt een mediator tussen partijen om op deze manier een oplossing tot stand te laten komen waarin beide partijen zich kunnen vinden. De mediator kan naar je toe komen of er kan op een neutrale plaats worden afgesproken zodat hij of zij ondersteunt in de verbetering van de communicatie tussen beiden. Op deze manier wordt op een creatieve manier een oplossing gevonden die gericht is op de belangen van beide groepen. Vervolgens worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst die door beide partijen wordt ondertekend.

Indien je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je gerust contact opnemen met een van de mediators op deze pagina.

Lily Dekker

Na mediation kunt u weer ademhalen!
Meer


Jeroen Ketelaars

Liever één Mediator, dan twee vechtende advocaten!
Meer


Marjolijn Jakobs-Hiemstra

Make you both feel good
Meer


Anne Marie Weijers

On Speaking Terms
Meer


Margriet Maris

Je hoeft je niet te verstoppen, ben jezelf
Meer


Petra Schmitz

Aandacht voor een probleem leidt naar oplossingen
Meer


Geert van der Horst

“Het proces is belangrijk, maar de uitkomst telt”
Meer