Interview Couple

29-01-2023

Interview echtpaar ervaring scheidingsmediator

Maria en John, die hebben besloten om uit elkaar te gaan en hierbij gebruik te maken van een scheidingsmediator

Vraag: Hoe heeft u besloten om te scheiden en waarom heeft u gekozen voor een mediator?

Maria: We hebben beiden besloten om uit elkaar te gaan omdat we het gevoel hadden dat we onze eigen weg moesten gaan. Het was niet makkelijk om dit besluit te nemen, maar we voelden ons beiden beter afstand te nemen. We hebben gekozen voor een mediator omdat we op zoek waren naar een snelle en eerlijke manier om onze scheiding af te ronden, zonder onze kinderen te belasten met lange en emotionele rechtszaken.

John: Ik ben het daarmee eens. We wilden ook voorkomen dat onze kinderen blootgesteld worden aan een emotionele en stressvolle omgeving, en dachten dat een mediator daarbij kon helpen.

Vraag: Hoe was het om samen te werken met Blue Sky Mediators?

Maria: Het was een verrassend positieve ervaring. Onze mediator hielp ons om op een objectieve manier naar onze situatie te kijken en te praten over onze verwachtingen en zorgen. Hij gaf ons ook praktische adviezen en hielp ons bij het vinden van oplossingen die werkten voor ons allebei.

John: Ik ben het daarmee eens. Onze mediator was geduldig, objectief en effectief in het helpen van ons bij het vinden van een oplossing. Hij was ook in staat om ons te helpen bij het uitwerken van de praktische details van onze scheiding, zoals de verdeling van onze bezittingen en verantwoordelijkheden voor onze kinderen.

Vraag: Hoe is het proces verlopen en hoe voelt u zich nu?

Maria: Het proces was snel en efficiënt, en we hadden het gevoel dat onze mediator ons de hele tijd ondersteunde. We hadden het gevoel dat we de touwtjes in handen hadden en dat onze beslissingen gerespecteerd werden.

John: Ik ben het daarmee eens. En nu voel ik me veel rustiger en opgelucht. Ik denk dat het gebruik van een mediator ons heeft geholpen om de emoties en stress te verminderen en de nadruk te leggen op een effectieve en eerlijke oplossing voor ons allebei. Het was een moeilijke beslissing, maar ik denk dat we de juiste keuze hebben gemaakt.

Vraag: Zou u aanbevelen om gebruik te maken van Blue Sky Mediators bij een scheiding?

Maria: Absoluut! Ik denk dat het gebruik van een mediator bij onze scheiding ons heeft geholpen om het proces efficiënter en minder emotioneel te maken. Bovendien was het ook een stuk goedkoper dan het nemen van juridische stappen.

John: Ik ben het daarmee eens. Ik denk dat het gebruik van een mediator een goede keuze is voor echtparen die op zoek zijn naar een snelle, eerlijke en minder stressvolle manier om hun scheiding af te ronden.

Conclusie, Maria en John vertellen ons dat het gebruik van een Blue Sky scheidingmediator bij hun scheiding hen heeft geholpen om de emoties en stress te verminderen en om een efficiënte en eerlijke oplossing te vinden. Ze aanbevelen andere echtparen om ook overweging te geven aan het gebruik van een mediator bij hun scheiding.


Wil je ook gebruik maken van een mediator?
Bel ons en stel vrijblijvend je vraag
Bel 040 - 22 66 535