Lees meer over mediator Frank

Een goed akkoord is een zacht scheiden.

Bij F&V Mediation ben je aan het juiste adres voor begeleiding bij je scheiding. Niet alleen voor de relationele kant van de scheiding maar ook als adviseur voor alle praktische zaken die geregeld moeten worden. Maar, is scheiden wel de stap die jullie moeten zetten? Waar nodig helpen we bij het antwoord op die vraag. Zo ontstaan nieuwe inzichten over jullie relatie.

De kracht van F&V Mediation
Onze aanpak is uniek. De kracht van F&V Mediation is namelijk dat we je van a tot z begeleiden bij de scheiding. Waar nodig helpen we om emoties hanteerbaar te maken. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om op een respectvolle manier uit elkaar te gaan. Zijn er kinderen bij de scheiding betrokken? Dan helpen we je bij het vormgeven van jullie relatie als collega-ouders. Dit behoort allemaal tot de emotionele en relationele kant van de scheiding.

De andere kant van een scheiding is de zakelijke. Wij hebben uitgebreide kennis van het familierecht voor begeleiding van de juridische aspecten. En we zijn specialist ten aanzien van alle financiële en fiscale zaken die belangrijk zijn bij een scheiding.

Veranderingen na de scheiding
Misschien ben je al gescheiden en is er in jullie situatie iets veranderd waardoor je de kinderalimentatie of partneralimentatie opnieuw wilt laten berekenen. Of je merkt dat het contact met je ex-partner verslechtert. Omdat jullie samen kinderen hebben wil je de relatie met je ex verbeteren. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

F&V Mediation l begeleiding bij scheiding l mediation l APK na scheiding

Frank is gespecialiseerd in

Echtscheidingsmediation
Familiemediation
Zakelijke mediation (Businessmediation)

Neem contact op

Terug naar overzicht