Lees meer over mediator Frank

Goed geregeld scheiden? Ik help jullie verder.

Mijn naam is Frank Roelen, MfN-registermediator met de accreditatie familie-mediation, rechtbankmediator, ouderschapsbemiddelaar, SCHIP-behandelaar en financieel (echt)scheidingsadviseur. Ik ben de oprichter en mede-eigenaar van Buro Pontifex. Daarnaast ben ik één van de initiatiefnemers van Kindbelang, een samenwerkingsverband van mediators, psychologen en kindertherapeuten voor het begeleiden van complexe scheidingen. Naast mijn werkende leven ben ik een trotse echtgenoot en vader.

Mijn vernieuwende en onconventionele aanpak is de sleutel tot succes. Ik maak emoties hanteerbaar en begeleid mijn cliënten bij het maken van afspraken die stand houden in de toekomst. Met zachte kracht breng ik mensen in beweging zodat helder wordt waar het écht om gaat, want achter ieder standpunt schuilt een belang. Mijn cliënten zijn vaak verrast over de impact van mijn sessies. Ik zorg voor verbinding, veiligheid en vertrouwen en fungeer als richtingaanwijzer in onzekere situaties.

Het in verbinding brengen van hoofd en hart is leidend in mijn werk. Die verbinding bereik ik door gebruik te maken van mijn goed ontwikkelde intuïtie in combinatie met mijn ruime ervaring op het gebied van persoonlijk leiderschap. Dat vul ik aan met mijn kennis op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Wil je snel rust en duidelijkheid? Ik kan jullie van A tot Z begeleiden bij de scheiding. Met duidelijke afspraken over de kinderen, wonen en de financiën.

Richtingaanwijzer in onzekere situaties, met kennis van zaken
  • expert op juridisch, financieel en fiscaal vlak
  • betrokken begeleiding en duidelijke communicatie
  • ruime ervaring binnen de jeugdzorg bij het begeleiden van (hoog)conflictscheidingen
  • Werkwijze: lees verder

Frank is gespecialiseerd in

Echtscheidingsmediation
Familiemediation

Neem contact op

Terug naar overzicht
Service