Lees meer over mediator Frank

Een goed akkoord is een zacht scheiden.

Wel of niet scheiden? Hoe regel je een scheiding?

Bij F&V Mediation ben je aan het juiste adres als het gaat om scheidingsbegeleiding en scheidingsbemiddeling. Niet alleen voor de relationele kant van een scheiding maar ook als adviseur voor alle praktische zaken die geregeld moeten worden.

Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Kunnen we scheiden zonder advocaat? Wat is mediation? Wat kost een scheiding? Hoe snel is het geregeld? Allemaal vragen waar je graag antwoord op krijgt. F&V Mediation helpt jullie daarbij.

Voorkomen van een vechtscheiding
Een vechtscheiding ontstaat wanneer jullie emoties worden uitgespeeld via de zakelijke kwesties die geregeld moeten worden. Daarom helpen we om eerst jullie eigen emoties te leren begrijpen. Vervolgens komen alle zakelijke aspecten van de scheiding aan bod. Dat zijn alle juridische, financiële en fiscale zaken. Op die manier verbinden wij de menselijke én zakelijke kant van een scheiding. Hierdoor wordt jullie scheiding van a tot z professioneel geregeld.

Veranderingen na de scheiding
Misschien ben je al gescheiden en is er in jullie situatie iets veranderd waardoor je de kinderalimentatie of partneralimentatie opnieuw wilt laten berekenen. Of je merkt dat het contact met je ex-partner verslechtert. Omdat jullie samen kinderen hebben wil je de relatie met je ex verbeteren. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

MfN-registermediator l ADR-registermediator I mediator met een missie I F&V Mediation

Frank is gespecialiseerd in

Echtscheidingsmediation
Familiemediation
Zakelijke mediation (Businessmediation)

Neem contact op

Terug naar overzicht