Lees meer over mediator Harry

De mist oplossen en de zon weer laten schijnen.

Een conflict kan iedereen overkomen. Voor je het weet zit je in een conflict waarvan je nauwelijks weet hoe het ontstaan is. Conflicten raken je diep. Voor de een zijn het slapeloze nachten. Anderen worden er ziek van. Relaties raken verstoord. Je verliest zicht op wat er speelt. Je hebt een ander nodig om de mist op te klaren.

Als mediator kan ik je met een paar gesprekken helpen om weer helder zicht te krijgen. Al doorvragend komt er zicht op wat jezelf en wat de ander bezig houdt. Je hoort het verhaal van de ander. Je begint zaken te begrijpen. Je gaat zien wat voor jezelf en voor de ander van belang is. De mist begint op te lossen. Er ontstaat ruimte voor afspraken, nieuwe samenwerking, een goed gesprek. Er valt een last van je af. Er komt ruimte voor de zon.

Daar help ik je graag mee. Nuchter en rustig ga ik mijn weg als mediator. Alles mag gezegd worden, behalve vloeken. De bejegeningspijn die je voelt moet uitgesproken worden. Dan komt er ruimte voor een nieuw begin. De zon weer laten schijnen in de levens van degenen die bij mij aan tafel zitten. Dat is mijn drijfveer.

Wie ben ik? Harry de Winter, 56 jaar. In een andere rol ben ik militair en opsporingsambtenaar. Ik ben lid van de mediatorpool van Defensie en MfN registermediator. Naast mijn werk doe ik vrijwilligerswerk; ondersteuning van hulpverleners in de Oekraïne, buurtbemiddelaar en kerkelijk jongerenwerk. Omdat ik het mooi vind, iets voor anderen te kunnen betekenen.

Elkaar kennen en begrijpen. Dat is de basis voor herstel.
  • Gespecialiseerd in arbeidsconflicten
  • Ruim 30 jaar leidinggevende ervaring
  • Nuchter en informeel
  • Resultaatgericht
  • Werkwijze: lees verder

Harry is gespecialiseerd in

Arbeidsmediation
Familiemediation
Overheidmediation

Neem contact op

Terug naar overzicht
Service