Lees meer over mediator Jack

Waar een wil is, is een weg.

In een mediation kwam een echtpaar met een dochter bij mij voor hun echtscheiding. Ze hadden een bewogen relatie achter de rug waarbij zij een lange periode in het buitenland hebben gewoond. Vanwege de zwangerschap zijn ze teruggekomen naar Nederland.
De man was onzeker in de relatie en ging ergens anders wonen. Uiteindelijk heeft de vrouw de keus gemaakt om te gaan scheiden. Door niet uitgesproken zaken was er een gespannen relatie tussen hen wat ook invloed had op hun rol als ouders. In de eerste gesprekken als mediator heb ik dit bespreekbaar gemaakt. Ze voelden zich bij mij veilig en vertrouwd. Hierdoor ontstond er een diepgaand gesprek met veel emoties. Als mediator dit gesprek begeleid en de verdieping gezocht waar dit nodig was. Later bleek dat dit gesprek hun veel heeft gebracht en ze daarmee hun partnerrelatie hebben kunnen afronden. Hierdoor konden ze weer ouders zijn voor hun dochter.

Ze sturen mij nog regelmatig berichten hoe het met hen gaat en hun dochter.

Bij een andere mediation waren er ondernemingen betrokken en was de vrees dat dit 2 jaar zou gaan duren. Mede door mijn ervaring en vakkennis, samenwerking gezocht met de accountants. Een duidelijke agenda en procesbegeleiding hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat deze medation binnen 5 maanden naar tevredenheid was afgerond.

"Luctor et Emergo" (ik worstel en kom boven)
  • Meer dan 20 jaar ervaring en veel expertise
  • No nonsens: to the point
  • Financieel Planner en NLP Coach
  • Particulier en Zakelijke mediator
  • Werkwijze: lees verder

Jack is gespecialiseerd in

Echtscheidingsmediation
Familiemediation
Zakelijke mediation (Businessmediation)

Neem contact op

Terug naar overzicht
Service