18-09-2017

Inspireren en ontmoeten

Op 25 oktober aanstaande organiseert Blue Sky mediators het event “Inspireren en Ontmoeten”. We kijken samen met u terug naar hoe Blue Sky mediators ontstaan is, wie de drijvende krachten zijn en op welk punt we nu staan. Natuurlijk kijken we ook vooruit en zetten de toekomstvisie van ons platform uiteen.

Binnen het vak van mediation neemt nalatenschap een aparte positie in. Notaris Kessels vertelt over de wereld van het verdelen van familiebezit. Dat hierbij soms hachelijke en enigszins hilarische momenten spelen spreekt tot de verbeelding. Als extra toegift wordt u ook nog meegenomen op de klantenreis door reisgoeroe en klantenkenner Wim Gramsma.

Tijdens het event is binnen het programma voldoende tijd om elkaar te ontmoeten en voor het stellen van vragen voor reeds aangesloten en potentiële Blue Sky mediators. Entrepeneur Maarten Saris leidt u door het programma en geeft zijn visie op Blue Sky mediators.

Bent u geïnteresseerd? U kunt zich aanmelden door voor 7 oktober een e-mail te sturen naar info@blueskymediators.nl. Wij hopen u te mogen verwelkomen op ons event. Niet alleen nodigen we u uit, ook introducees zijn van harte welkom. Het Blue Sky mediators-event is voor aangesloten mediators geheel gratis, voor niet-aangesloten mediators bedragen de kosten slechts € 75,00 exclusief btw. Na aanmelding krijgt u een bevestiging van deelname en de eventueel bijbehorende kosten.