Lees meer over mediator Ronald

Vertrouwen als basis!

Mijn naam is Ronald Hagénus van HG-nus Mediation in Elst (Gld). Ik ben voor de 2e keer getrouwd en heb samen met mijn huidige vrouw zes fijne kinderen en vier hele lieve kleinkinderen.
Ik heb als gewezen militair officier veel leiding gegeven aan teams, aan mensen, waarbij gehoord worden, wederzijds vertrouwen en respect de belangrijkste waarden waren. Mensen verbinden! En aangezien organisaties bestaan uit mensen heb ik al tijdens mijn militaire carrière besloten om in de avonduren sociale bedrijfskunde te gaan studeren naast mijn drukke dagelijkse baan en ook mediator te worden.
Ik ben nu rechtbankmediator voor echtscheidingen, arbeidsconflicten en zakelijke geschillen. Een echtscheiding waarbij een ondernemer is betrokken is bij mij dan ook aan het juiste adres.
Ik laat partijen die in een conflict zitten hun conflict op een andere wijze benaderen en kom daarmee tot doeltreffende en duurzame oplossingen.
Ik ben er voor u!! Daarom bied ik u een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om elkaar beter te leren kennen. En wat daarna gebeurd dat is aan u.
Waarom belt u mij niet direct op voor een afspraak?

Met vriendelijke groet,
Drs. Ronald Hagénus
HG-nus Mediation in Elst.
Ik doe wat ik beloof!!

Gratis kennismakingsgesprek!!
  • Er wordt **echt** naar u geluisterd!
  • Betrouwbaar door veel kennis en ervaring
  • Veel leidinggevende ervaring
  • Sociaal Bedrijfskundige
  • Werkwijze: lees verder

Ronald is gespecialiseerd in

Arbeidsmediation
Echtscheidingsmediation
Zakelijke mediation (Businessmediation)

Neem contact op

Terug naar overzicht