John spreeuw

Lees meer over mediator John

Reëel perspectief

Waar gehakt wordt vallen spaanders, om maar eens met een cliché te beginnen. Clichés zijn echter altijd waar. Waar mensen of bedrijven samenwerken ontstaan meningsverschillen. Over afspraken uit het verleden, over visies op de toekomst. Vanuit mijn ervaring als (interim) manager op veel verschillende plekken herken ik veel situaties en begrijp de achtergronden. Ik weet ook uit ervaring dat een oplossing voor deze tegenstellingen van buiten af nooit optimaal is. Dit is mijn motivatie om als mediator de helpende hand te bieden. Als mediator ga ik niet over uw oplossingen. De beste oplossing doet recht aan beiden partijen en daarom bedenken partijen deze ook samen.
Het traject van het samen zoeken naar een oplossing is vaak een hobbelige weg met veel afslagen zonder verkeersborden. Daar help ik bij. Door het gesprek weer op gang te brengen, de juiste vragen te stellen en te luisteren. Niet zweverig maar nuchter, zakelijk en gericht op een oplossing die een reëel perspectief biedt voor de toekomst.

John Spreeuw Mediation biedt een nuchtere en zakelijke ondersteuning bij het vinden van het beste alternatief voor een bestaande, ongewenste, situatie.
  • Nuchter
  • Zakelijk
  • Ontspannen
  • Met volle aandacht

John is gespecialiseerd in

Arbeidsmediation
Overheidmediation
Zakelijke mediation (Businessmediation)

Neem contact op

Terug naar overzicht