2

Lees meer over mediator Anneloes

U bepaalt zélf de uitkomst.

Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel er op je afkomt als je gaat scheiden. Je wilt het graag goed regelen maar hebt geen idee hoe.

Als Mediator en ADR-Scheidingsspecialist begeleid ik het scheidingsproces van A tot Z. Met aandacht voor zowel de inhoudelijke als emotionele aspecten. Ik ontzorg en bied rust.

Als mediator ben ik onafhankelijk en neutraal. Op een verantwoorde manier leggen we met elkaar de basis voor een goede verstandhouding voor de toekomst. Ik help jullie om heldere en werkbare afspraken te maken voor de toekomst. Zeker als er (minderjarige) kinderen in het spel zijn is dit van groot belang; Jullie blijven immers als ouders aan elkaar verbonden.

Naast Mediator ben ik ook ADR-Scheidingsspecialist. Dat betekend dat ik jullie ook voorzie van deskundig advies en proffesionele begeleiding op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn en achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Heb je vragen over je eigen situatie of ben je benieuwd wat Bureau de Schakel voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.

Goed scheiden? Het kan écht!
  • Scheidingsspecialist; Financieel, juridisch en fiscaal advies
  • Kind en Scheiding
  • Daadkrachtig met oog voor detail
  • Maatwerk
  • Werkwijze: lees verder

Anneloes is gespecialiseerd in

Echtscheidingsmediation
Familiemediation
Omgevingsmediation

Neem contact op

Terug naar overzicht